Admitere 2024, la Universitatea Aurel Vlaicu Arad

Admitere 2024 la UAV Arad – interviu cu rectorul Teodor Cilan

Teodor Cilan: „UAV oferă 800 de locuri la buget pentru admiterea 2024”. 37 de programe de licență și 30 de master la cele 9 facultăți ale universității arădene de stat.

Facultatea de Educație Fizică şi Sport a UAV

Pentru că în curând încep înscrierile, haideți să cunoaştem mai bine Facultatea de Educație Fizică şi Sport de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad! Programe, specializări, admitere – din 8 iulie 2024

Admitere la Facultatea de Științe Economice

Raluca Bilți și Bogdan Condea ne prezintă Facultatea de Științe Economice de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, care funcționează în clădirea de pe Strada Paul Chinezul!

Admitere la Facultatea de Științe Economice

Laurian Popa și Maria Tămășan ne prezintă Facultatea de Design de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Admitere, diplome de licență, master, practică, dar și bază materială.

Admitere la Facultatea de Stinte Umaniste și Sociale

Alina Pădurean și Camelia Stoian ne prezintă programele de studii de la Facultatea De Științe Umaniste și Sociale de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

Admitere la Facultatea de Inginerie

Corina Mnerie, Tiberiu Mănescu și Magdalena Fogorasi ne prezintă Facultatea de Inginerie de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Facem un tur al laboratoarelor, aflăm despre programele de studiu, dar vorbim și despre oportunitățile care se deschid pentru tinerii ingineri.

Admitere la Facultatea de Științe Exacte

Primim o scurtă introspecție în viața Facultății de Științe Exacte de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, din partea domnilor profesori Adrian Palcu și Valeriu Beiu. Alocăm o scurtă parte din timp și INTELIGENȚEI ARTIFICIALE, temă mainstream pentru perioada în care trăim, dar vorbim în principal despre oportunități, programe de studii și inserare profesională.

Admitere la Facultatea de Facultatea de Psihologie

Dana Rad și Henrietta Torkos ne vorbesc despre programele de licență, master și studiile doctorale de la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Admitere la Facultatea de Facultatea de Teologie

Pr. Lect. Univ. Dr. Filip-George ALBU și Pr. Conf. Univ. Dr. Caius-Claudius CUŢARU ne prezintă programele de studiu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad