1 Iunie „Ziua Internațională a Copilului” sărbătorită la Complexul „Curcubeu”

Concursuri cu premii, dansuri, sport, pictură pe față, baloane și dulciuri, copii fericiți și multe zâmbete –  așa am putea caracteriza în câteva cuvinte „Ziua Internațională a Copilului” sărbătorită azi la Complexul „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad.

„Ne bucurăm din plin că au fost prezenți atât de mulți copii la acest eveniment; vreau să le urez pe această cale, tuturor, un sincer „La Mulți Ani!”. Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş. În ce privește copiii, nu există limite, bariere, probleme de origini sau de rang social. Ei se joacă și se iubesc necondiționat și acesta este un exemplu pentru noi toți, pentru societatea civilă. Iată că și noi avem de învățat la rândul nostru din ceea ce fac ei. Vreau să le mulțumesc dragilor mei colegi care de fiecare dată sunt prezenți și fac ca totul să iasă excepțional. Vreau să vă asigur că pe viitor, chiar dacă voi, dragi copii, veți crește, vom rămâne aceeași familie mare și unită”a declarat directorul general DAS Arad, Oana Pârvulescu

La final, toți cei mici au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri, cadouri și nu în ultimul rând cu trei torturi mari și multe Pavlova, savurate din plin de toți copiii prezenți. Mulțumim pe această cale voluntarilor, oamenilor cu suflet mare și nu în ultimul rând sponsorilor pentru cele trei torturi și pentru cele 60  de deserturi Pavlova.

Astăzi, cu mic, cu mare, au uitat de responsabilități, griji și probleme și au fost cu toții copii, într-o lume minunată…

Director general

Oana Pârvulescu

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de DAS ARAD. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)