12-14 august: Conferințele Dilema veche revin la Arad!

Demarate în 2019 la Arad prin colaborarea echipei Festivalului de Științe Umaniste cu redacția celei mai prestigioase reviste de cultură din România, Conferințele Dilema veche revin între 12 și 14 august în orașul nostru.

La Arad, invitații confirmați ai organizatorilor sunt: scriitorii Ioan T. Morar și Adriana Babeți, rectorul UBB, profesorul Daniel David, Preasfințitul Ignatie, episcopul Hușilor, fostul director al Operei vieneze, Ioan Holender, și pianiștii Andrei Vieru și Ana Silvestru. Cu toții sunt invitați să conferențieze și să dialogheze în jurul temei ediției arădene: “Aproapele de departe. Diasporă, migrație, exil”. Moderatorul Conferințelor va fi, ca de obicei, redactorul-șef al revistei Dilema veche, Sever Voinescu.

Programul pe zile și ore de la Arad este foarte aproape de a fi finalizat, urmând să fie comunicat de organizatori în curând. Ca de obicei, intrarea va fi liberă la toate evenimentele, neplătindu-se bilet, accesul făcându-se în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare la data desfășurării.

Conferințele Dilema veche sunt organizate de Grupul pentru Management și Mediere Culturală în colaborare cu revista Dilema veche
Finanțator principal: Centrul Cultural al Municipiului Arad
Parteneri: Fundația Alber, Filarmonica de Stat Arad
Sponsor: Grup West Arad, dealer Opel

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)