397 de misiuni executate de jandarmii arădeni săptămâna trecută

Foto: IJJ Arad

Jandarmii arădeni au executat săptămâna trecută 397 de misiuni, pe timpul cărora au fost aplicate 27 de amenzi în valoare totală de 11.650 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele de conviețuire socială și ale unor norme privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 10 apeluri efectuate prin  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări ale unor norme de conviețuire socială sau de altă natură și pentru care s-au luat măsurile legale.

Având în vedere contextul pandemic și necesitatea limitării răspândirii în comunitate a virusului SARS Cov-2, jandarmii arădeni au desfășurat activități de verificare a persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu. În acest sens au fost verificate și găsite la domiciliul declarat 541 de persoane.

Cele 397 misiuni executate au reprezentat misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice, misiuni de pază și protecție instituțională și protecție transporturi speciale, punere în aplicare a unor mandate de aducere, acțiuni preventiv educative desfășurate în instituțiile de învățământ preuniversitar și misiuni în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

                     Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de IJJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)