Amenzi în valoare de 27.350 lei aplicate de jandarmii arădeni într-o săptămână!

În ultimele șapte zile, jandarmii arădeni au desfășurat 628 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, fiind incluse în această categorie și protecția transporturilor vaccinurilor de la centrul regional de stocare și distribuire din cadrul Spitalului Militar Timișoara spre centrele de vaccinare din municipiul și județul Arad.
Acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, reprezintă în continuare o prioritate.
Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind aplicate 115 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.350 lei.
În aceeași perioadă, jandarmii arădeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale în cazul a trei infracțiuni constatate pe timpul misiunilor executate: una pentru furt și două pentru deținere substanțe interzise, și au acordat sprijin la constatarea a 14 infracțiuni pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de IJJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)