Aproximativ 12 milioane de lei sunt alocate drumurilor județene

Consilierii județeni au votat pentru repartizarea sumei de 11.757.000 lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene. Banii sunt destinați reparațiilor și întreținerii drumurilor județene și provin din repartizarea, prin Bugetul de Stat, a sumelor defalcate din Taxa pe Valoare Adăugată. 

„Continuăm strategia de modernizare a rețelei de drumuri din județul Arad. În bugetul acestui an se regăsesc investiții în drumurile județene, ne pregătim cu documentație pentru fonduri europene și vom accesa și fonduri guvernamentale. În plus, din sumele primite din defalcarea TVA, vom mai aloca aproape 12 milioane de lei. Aceste sume sunt repartizate pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Am decis ca în 2021 să direcționăm întreaga sumă, de 11,757 milioane de lei, către drumurile județene, urmând să se găsească soluții și pentru drumurile comunale”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de CJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)