Braconaj cu ogari la SINTEA MARE

Foto: Arhivă

    Polițiștii orașului Chișineu-Criș au desfăsurat, ieri, 4 percheziții domiciliare, în spații, locații și imobile deținute de un tânăr de 25 de ani, din Sintea Mare. 

    În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș s-a stabilit că cel în cauză, de la începutul anului 2020 și până în prezent, ar fi săvârșit 16 acte materiale de braconaj, la diferite specii de vânat (viezure, por mistreț, femeie de cerb comun), în pădurile din zona Sintea Mare. De asemenea, pentru vânătoare ar fi utilizat cîini din rasa ogar, pe care i-ar fi antrenat utilizând un alt animal.

    Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, nerespectarea armelor și munițiilor și schingiuirea animalelor, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de IPJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)