Canoe & Brunch în Parcul Natural Lunca Mureșului!

Traseul pornește de la Centrul de Vizitare Ceala și se încheie la Ferma de Bivoli din orașul Pecica. După ce sunt conduși pe o plajă a râului Mureș, turiștilor li se va face un scurt instructaj și li se va oferi echipamentul de protecție specific.
Însoțitorii de grup vor asigura buna dispoziție în cadrul excursiei și vor oferi amănunte interersante și diversificate despre locurile străbătute.
De-a lungul traseului, grupul va poposi pe frumoasele insule și plaje întâlnite pe râul Mureș, putând admira peisaje sălbatice de luncă și păsări rare.
La finalul excursiei, turiștii vor fi însoțiți de angajații parcului spre Ferma de Bivoli, unde aceștia vor fi așteptați cu un binemeritat brunch (gustare) cu produse tradiționale, locale, urmând apoi să li se prezinte succint ferma.

Pentru a putea pregăti excursia în bune condiții, este necesară înscrierea, până joi, 05.08.2021, ora 20:00.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să sunați sau să trimiteți SMS la numărul de telefon: 0724 302 875 – Florin Halăstauan (Hombre)

Tarif: 140 lei / adult și 133 lei / copil, elev, student – include închiriere canoe și echipamente de protecție, mâncare, ghidaj, album foto.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de organizatorii Parcul Natural Lunca Mureșului. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)