Comedia „Concediu de la căsnicie“, proiectată la Cinematograful „Arta“ din Arad

Vineri, 13 mai 2022, la Cinematograful „Arta“ din Arad, este seară de comedie.

Astfel, pe marele ecran va putea fi vizionată pelicula „Concediu de la căsnicie/Hall pass“, în care celebrii regizori Bobby și Peter Farrelly i-au distribuit în rolurile principale pe Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis și Jenna Fischer.

Intrarea la filmul care va începe la ora 19:00 este liberă.

Proiecțiile de filme la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis

Concediu de la căsnicie/Hall pass (SUA 2011), r. Bobby și Peter Farrelly

Gen film: Comedie/Romantic/Dragoste

Durata: 105 minute

Rating: N-15 (Nerecomandat minorilor cu vârste mai mici de 15 ani)

Cine nu și-a dorit niciodată un Concediu de la căsnicie? Rick (Owen Wilson) și Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni căsătoriți de mulți ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută.

Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le oferă soților o săptămână în care sunt liberi să facă orice își doresc, fără întrebări și mai ales, fără consecințe.

Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick și Fred, însă comicul situației nu întârzie să apară. Proaspeții „crai“ realizează repede că libertatea câștigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc și că după atâția ani de trai liniștit, sunt complet depășiți de provocările burlăciei.

Biroul de presă al PMA