Consiliere profesională pentru bursierii sociali ai UAV

Foto UAV Arad

    Bursierii sociali din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au beneficiat de o sesiune specială de pregătire în ceea ce privește orientarea și consilierea lor profesională. Proiectul „Măsuri integrative pentru tranziția studenților pe piața muncii” a creat oportunitatea ca,  prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UAV, tinerii din categorii dezavantajate să aibă acces la toate informațiile și instrumentele care le pot facilita integrarea pe piața muncii.

    Project-work-ul organizat în cadrul acestui proiect a oferit tinerilor resursele ce pot fi folosite pentru a-și crește șansa la un loc de muncă în domeniul studiat.

„Beneficiarii acestui proiect sunt studenții. Toate acțiunile și măsurile cuprinse în proiect sunt gândite pentru a facilita accesul studenților pe piața muncii. Ceea ce ne dorim, ca și universitate, este ca absolvenții noștri să-și găsească repede un loc de muncă în domeniul studiat. Ne bucurăm când asemenea proiecte deschid noi oportunități în acest sens și cresc șansele  studenților de a se integra cât mai repede pe piața muncii ” a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

Biroul de presă al UAV Arad