Despre economia României, la UAV Arad

foto: UAV Arad

Andrei Rădulescu, director de analiză macroeconomică în Banca Transilvania, cercetător senior la Institutul de Economie Mondială, cercetător senior la Centrul de Modelare Macroeconomică al Academiei Române a fost invitatul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Educației și derulat în parteneriat cu Banca Transilvania.

Au participat studenți și profesori care au analizat, alături de specialistul BT, evoluțiile și perspectivele situației economice a României.

„Ne bucurăm că am reușit alături de partenerul nostru, Banca Transilvania, și cu sprijinul Ministerului Educației să organizăm acest eveniment pentru studenți, în special pentru cei de la Științe Economice care au avut șansa de a întâlni un specialist în domeniul analizei economice” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

„Prezența dr.Andrei Rădulescu este un real câștig pentru studenții și profesorii prezenți la eveniment. Workshop-ul  a adus în dezbatere o temă care ne interesează pe fiecare în parte. Starea economică a țării ne afectează fiecăruia viața de zi cu zi, iar înțelegerea mecanismelor care îi determină evoluția, ne ajută să luăm decizii corecte” a precizat prorectorul UAV, Teodor Cilan.

Biroul de presă al UAV Arad