Dr. Yu Funian, mâine, la Centrul de Medicină Tradițională Chineză UVVG!

DR. YU FUNIAN, 

LA CENTRUL DE MEDICINĂ TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ 

AL U.V.V.G. 

În ziua de 2 februarie 2024, de la ora 15:00, la Centrul de medicină tradițională chineză al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, din Campusul medical al U.V.V.G. (str. Henri Coandă, lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – ambulator), va avea loc evenimentul „Terapia cu acupunctură a unor simptome/afecțiuni curente”.  

Coordonatorii evenimentului, Dna prof. univ. Dr. Vanda Stan, director TCM UVVG și Dna conf. univ. dr. Antoanela Naaji, director Relații internaționale, îl vor avea ca invitat și speaker pe Dr. Yu Funian, președinte al Asociației Internaționale de Medicină Tradițională Chineză și membru de onoare al Federației Mondiale a Societăților de Medicină Traditională Chineză.

Dr. Yu Funian profesează în domeniul medicinei tradiționale chineze, fiind unul dintre principalii promotori ai acestei arte, iar de-a lungul bogatei sale cariere, a fost onorat cu numeroase premii și distincții, atât în China, cât şi în Europa. Este cunoscut pentru activitatea sa în acupunctură și în prezent își desfășoară activitatea în clinica sa din Budapesta, Ungaria. 

Vă așteptăm!

Arhivă : https://www.uvvg.ro/prof-univ-dr-yu-funian-din-cadrul-universitatii-din-harbin-china-presedinte-al-asociatiei-internationale-de-medicina-traditionala-chineza-si-membru-de-onoare-al-federatiei-mondiale-societatil/

https://www.uvvg.ro/docs/Facultati/Facultatea_socio_umane/chineza_engleza/relatii_china.pdf