Echipă mobilă de vaccinare în județ

Spitalul Clinic Militar de Urgență ,,Victor Popescu” Timișoara a operaționalizat, începând cu 20.04.2021, o echipă mobilă de vaccinare. Aceasta va acționa pentru imunizarea populației din zonele și localitățile cu acces redus la vaccinarea împotriva SARS-CoV2 din județele Timiș, Arad, Bihor și Caraș-Severin, în conformitate cu instrucțiunile nr. 128 din 08.04.2021 a președintelui Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea. 

,,Felicit Spitalul Clinic Militar de Urgență ,,Victor Popescu” pentru demararea acestei campanii și le mulțumesc că au inclus județul Arad în cadrul acestui proiect. Este important ca o parte cât mai mare din populație să fie vaccinată pentru a ne proteja sănătatea proprie și a celor dragi și pentru a ne putea întoarce cât mai curând la normalitatea dinaintea pandemiei”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de CJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)