In memoriam Prof.univ.dr. Aurel Ardelean 4.07.1939 – 26.12.2018

#INMEMORIAM

PROF. UNIV. DR. AUREL ARDELEAN

În fiecare an, la 26 decembrie, ne amintim de Rectorul fondator al Universității de „Vest Vasile” Goldiș din Arad, care ne-a părăsit acum 5 ani, în a doua zi de Crăciun. Dl. Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean va rămâne, pentru totdeauna, în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile persoanelor celor mai apropiate: familia.

Prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci: „Sărbătoarea Crăciunului, sărbătoarea darurilor, a Nașterii Mântuitorului, cel mai de preț DAR, este și sărbătoarea familiei, în pacea și lumina LUI. A fost sărbătoarea favorită a tatălui meu…casa se umplea întotdeauna de colindători, iar colindele răsunau până târziu în noapte. El le acompania la chitară… acestea erau momente unice în care ne adunam familie, prieteni, vecini și toți colindătorii care treceau pe la noi. Pregătirile începeau cu mult timp înainte și era întotdeauna o emoție, o așteptare și o bucurie intensă să fim acasă. De Crăciun.

În urmă cu cinci ani, tata a plecat… a doua zi de Crăciun. 

Este Crăciunul anului 2018 acela pe care nu-l voi uita niciodată…fiecare minut din el… durerea despărțirii… speranța revederii… locul lui, la masă, mereu acolo…dar fără el.

Dormi în pace, tata drag!

Mereu în sufletul și amintirile noastre🖤

lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UVVG Arad. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.