Încep lucrările de reabilitare a reţelelor de apă de pe Calea Aurel Vlaicu!

De astăzi, pe Calea Aurel Vlaicu se deschide primul front de lucru pentru lucrările de reabilitare a arterelor de apă potabilă. Lucrările, desfăşurate în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele, constau în săpături pentru introducerea unor conducte de fontă ductilă şi a căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului. 

Lucrarea demarează în faţa Morii Francisc Neumann şi se execută pe spaţiul verde, cu pornire atât înspre strada Meşterul Manole, cât şi înspre linia de cale ferată care traversează Calea Aurel Vlaicu. Lungimea acestui tronson este de 450 m, lucrarea urmând a continua pe strada Meşterul Manole şi strada Corbului.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 lei şi vizează reabilitarea a 7,5 km de artere apă potabilă de pe următoarele străzi din municipiu: B-dul Revoluției, Calea Iuliu Maniu, Calea Radnei, Corbului, Făt-Frumos, Meşterul Manole, I.C. Brătianu, Mărţişor, Războieni şi Milcov. Până în prezent au fost executate lucrări pe o lungime de 2,9 km, pe Bulevardul Revoluţiei, Calea Radnei şi în zona Viaductului Micălaca spre Calea Iuliu Maniu.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Date de contact: 

Ofiţer de comunicare: Oana Hanţig

Biroul UIP POIM, 

Compania de Apă Arad

E-mail: oana.hantig@caarad.ro