Întrebări dificile, pe măsura premiilor , la ”Repriza de Sport” de luni seara

Invitații emisiunii ”Repriza de Sport” de luni seara, 18 ianuarie, au sosit la redacție cu trei premii deosebite pentru cei care participau la concursul emisiunii.
O minge de fotbal ” Joma” , un lănțișor cu medalion din argint oferit de Gold Fasion și un pachet cu noul volum al Legilor jocului la fotbal alături de ” 120 de ani de fotbal în Arad”, o carte scrisă de Radu Romanescu.

Prima întrebare concurs a fost:

  • Cum se traduce în românește ” FIFA” ?
    Răspuns corect: Federația Internațională de Fotbal Asociație.

A răspuns corect și cel mai repede pentru pachetul de cărți, Nelu Iovescu, care a declarat , ” Fidelitatea față de emisiune și câteva cunoștințe de fotbal mi-au fost răsplătite. Să vedeți după ce primesc regulamentul”.
Nelu Iovescu este unul dintre suporterii fideli ai emisiunii și nu numai la cele despre fotbal.

A doua întrebare a fost:
-Mai nou, la loviturile libere, coechipierii celui care execută lovitura nu au voie să se apropie de zidul echipei în apărare la mai puțin de1 m distanță. În care caz , coechipierii jucătorului care execută lovitura au voie să stea mai aproape de 1 m de zidul echipei aflate în apărare?
Răspuns corect: În cazul în care zidul format de echipa aflată în apărare este alcătuit din maximum 2 jucători
A răspuns corect și cel mai rapid Casian Simeny din Arad, acesta intrând în posesia unei mingi de fotbal, marca ” Joma”.

A treia întrebare:

  • Unde își va nota arbitrul ordinea jucătorilor care vor executa loviturile de departajare de la 11 m?
    Răspuns corect: Arbitrul nu este informat cu privire la ordinea jucătorilor care vor executa loviturile de departajare.
    A răspuns corect Bob Eu din Arad, acesta câștigând un lănțișor cu medalion din argint oferit de Gold Fashion.

Felicitări celor trei câștigători și vă așteptăm și la următoarea emisiune, când în studioul ” LaStradaTv”, la emisiunea ” Repriza de Sport” de luni, 25 ianuarie, ora 21, invitați vor fi Cristian Păcurar, președintele Academiei de fotbal UTA împreună cu un antrenor .

Ioan Hamza