Invitație pentru participare la Salonul International ARS FOTOGRAFICA

Foto: Fotoclub Arad

Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2022, Ediția a XXII-a.

Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 009/2022 , FCA nr. 1/2022 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 25 de premii precum și trofeul Best Author acordat de Foto Club Arad.

Ultima zi de primire a fotografiilor este 10 octombrie 2022, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 23 noiembrie 2022 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală care va putea fi descărcată după vernisaj.

Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu mine.

Formularul (pdf. editabil), afișul și invitația completă se pot descărca și de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. Citiți cu atenție punctul 10 din regulament.

Succes tuturor participanților! Lumină bună!

Cu stimă,

Mircea Boran, E.AAFR

Președintele

Asociației Foto Club Arad

www.fotoclubarad.ro

tf. 0744863266