ISU Arad: intervenție de noapte la Sebiș

În această dimineață în jurul orei 02.00, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit pentru stingerea unui incendiu în orașul Sebiș. Incendiul se manifesta in interiorul unui magazin de piese auto situat pa parterul unui bloc de locuințe.
La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta in spatiul destinat camerei tehnice cu degajări mari de fum atât în interiorul magazinului cât și pe casă scărilor.
S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât și pentru evacuarea locatarilor din apartamentul de deasupra magazinului.
Incendiul a fost stins în aproximativ 45 minute, cauza probabilă fiind ” coș, canal sau burlan de evacuare a fumul cu defecțiuni, necurățat sau amplasat necorespunźător.

În ultimele 24 de subunitățile ISU Arad au executat alte 2 misiuni de stingere a unor resturi menajere si vegetație uscată, 34 misiuni SMURD, 7 misiuni decontaminarea si 2 misiuni de asigurare.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de ISU Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)