Judoka de la CSM Arad au venit cu 6 medalii de la POIANA BRAȘOV!

Etapa finală a Campionatului Naţional U – 16, la judo, a avut loc în perioada 12-15.11.2020, la Poiana Braşov, unde au fost înscrişi un număr de 140 de sportivi. Sportivii judoka de la CSM Arad s-au întors acasă cu 6 medalii, dintre care: una de aur, una de argint, şi patru de bronz.

Astfel că, la această competiţie, s-au evidenţiat următorii judoka: Medalia de aur a fost obţinută de judoka Tudorache Daria Elena la categoria +70Kg, medalia de argint a fost obţinută de Voica Andrada la categoria -57Kg (ambele antrenate de Loghin Lazăr.

Medaliile de bronz fiind obţinute de: Mercea Cristiana la categoria -44Kg (antrenor Loghin Lazăr), Duma Carla la categoria -57Kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş), Stanciu Ruth la categoria -63Kg (antrenor Dorin Drâmbe), Chiţurlea Vlad la categoria +81Kg (antrenor Loghin Lazăr).

De remarcat este faptul că, binecunoscutul antrenor arădean de judoka, domnul Loghin Lazăr, a obţinut 4 medalii cu sportivii mai sus menţionaţi.

Au pierdut lupta pentru medalia de bronz judoka Roşca Robet la categoria – 42kg (antrenori Ionel Lazăr şi Gabriela Botaş) şi Greculeac Andrea la categoria +70Kg (antrenor Dorin Drâmbe). Subliniem faptul că, în lotul Romaniei, mai sunt judokanii de la CSM Arad – Tudorache Daria, Mercea Cristina (antrenori Loghin Lazăr, Lazăr Ionel şi Gabriela Botaş), precum şi Duma Carla.

La judoka masculin, în lotul Romaniei, de la CSM Arad, face parte Pop Flavius, antrenor Loghin Lazăr.

Urmează, în această săptămână, un ultim Campionat Naţional destinat Veteranilor. 

(www.lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CSM Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)