LIPOVA: ajutoare pentru persoane defavorizate

❗▶️ Primăria Orașului Lipova, prin Direcția Asistență Socială, aduce la cunoștință faptul că începând cu ziua de joi – 21.01.2021, va fi demarată acțiunea de repartizare a produselor de igienă, asigurate pentru categoriile de persoane defavorizate din Orașul Lipova prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2018-2020.

❗Cea de-a 3-a tranșă de produse de igienă a ajuns la Lipova, acestea fiind pregătite pentru repartiție către categoriile de persoane beneficiare, prevăzute conform legii.

❗Produsele au fost depozitate la Casa de Cultură a Orașului Lipova, str.N.Titulescu, nr.10 – intrarea laterală, către Mureș, iar ridicarea acestora de către persoanele beneficiare, va putea fi realizată conform următorului program:
▶️ Luni – Joi : 10:00 – 15:00
▶️ Vineri: 10:00 – 14:00

❗Categoriile de persoane care beneficiază de aceste ajutoare, conform legislației în vigoare, sunt:
▶️ persoane beneficiare de VMG (venit minim garantat/ajutor social)
▶️ persoane beneficiare de ASF (alocație pentru susținerea familiei)

❗❗Suplimentar, în urma finalizării repartiției produselor către persoanele încadrate în primele 2 categorii menționate, în funcție de cantitatea de produse rămase, se va realiza o listă suplimentară cu o ▶️ a 3-a categorie de persoane, care va cuprinde ▶️ persoane beneficiare încadrate conform prevederilor legsilative de la art.3, alin.1, lit c, din OUG nr. 84/2020.

❗Toate persoanele cu domiciliul în Orașul Lipova, care se regăsesc într-una din categoriile defavorizate, menționate anterior, sunt așteptate începând de joi, 21.01.2020, la Casa de Cultură a Orașului Lipova (intrarea laterală), conform programului indicat, pentru a-și ridica produsele.

▶️❗Perioada de repartizare a acestor ajutoare este nelimitată, acțiinea desfășurându-se până la finalizarea stocurilor existente.

Biroul de Presă al PSD Arad

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Lipova. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)