Lipova: Contract semnat pentru REABILITAREA A 18 STRĂZI!

❗Primăria Orașului Lipova, prin echipa PERA – LĂPĂDAT – JICHICI A SEMNAT CONTRACTUL DE LUCRĂRI PENTRU PROIECTUL CARE VA ASIGURA
REABILITAREA A 18 STRĂZI DIN ORAȘUL LIPOVA, urmând ca lucrările să fie demarate în cel mai scurt timp

➡️ Mult așteptatul proiect care va asigura reabilitarea și modernizarea a 18 străzi din Orașul Lipova are în prezent și o firmă care va asigura realizarea acestuia, selectată în urma licitației desfășurate și a contestațiilor înaintate.

▶️ Este vorba despre o asociere de 4 firme, a cărei lider este firma S.C. WORK INTELLIGENCE S.R.L. și având ca asociați firmele S.C. AGRO MINERAL R.W.S. S.R.L., S.C. CAVADINI CONSTRUCT S.R.L. și S.C. M.G.M.DESIGN S.R.L. .

➡️ În cursul zilei de vineri, 03.09.2021, reprezentanții celor 4 companii din cadrul asocierii au fost prezenți la Lipova, alături de primarul Orașului Lipova – Florin Fabius PERA, viceprimarul – Ioan LĂPĂDAT și Iosif Mircea JICHICI – administrator public, pentru semnarea contractului de lucrări și stabilirea tuturor detaliilor și pașilor necesar de îndeplinit în următoarea perioadă.

▶️Cu o valoarea de 8.424.349,78 lei, proiectul va asigura conform obiectului contractului proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitarea a infrastructurii rutiere pe 18 străzi din Orașul Lipova.
▶️În ceea ce privește durata de realizare, conform contratului de lucrări, primele 3 luni de zile de la data semnării, vor fi alocate pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție și a documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor, ulterior acestor 3 luni durata de execuție propriu-zisă a lucrărilor fiind prevăzută pentru 12 luni.

➡️Finanțat de Ministerul Dezvoltării, în cadrul PNDL 2017-2020 (Programul Național pentru Dezvoltare Locală), proiectul “REABILITAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE PE STR. GENERAL PETRESCU, STR.CUZA VODĂ, STR. V. ALECSANDRI, STR. 1 DECEMBRIE, STR, MEȚIANU, STR. M.VITEAZUL, STR. VIILOR, STR.MUREȘ, STR. M. EMINESCU, STR. SARMISEGETUZA, STR. ÎNV. I. TUDUCESCU, CALEA TIMIȘORII, STR. A.VÂNĂTU, STR. SGT. E. CHIRIȚĂ, STR. ZORILOR, STR. LUGOJULUI și STR. E. MURGU este unul complex, cu cel mai mare număr de străzi prevăzute dintre toate proiectele realizate pentru acest gen de lucrări, cuprinzând ultimul pachet de străzi din orașul Lipova, în număr de 18, care necesită o reabilitare a infrastructurii.
➡️În urma realizării lucrărilor prevăzute, cele 18 străzi incluse vor primi o imagine cu totul nouă și se vor asigura cele mai bune condiții pentru circulația rutieră și pietonală.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Lipova. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)