Luni, 16.11.2020, se reia lucrarea la magistrala de apă potabilă din Piaţa Podgoria!

tripadvisor.co.uk

Începând de luni, 16.11.2020, ora 09:00 şi până vineri, 20.11.2020, ora 07:00, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, se execută lucrări de chipare
a căminului de vane aflat în sensul giratoriu de la Podgoria, care vor afecta circulaţia din sens.
Zona de lucru (securizată în prezent cu tablă metalică) va fi împrejmuită şi marcată, astfel că circulaţia din sensul giratoriu va fi îngreunată. Date fiind restricţiile parţiale, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.
Tot în acest interval, pentru locuitorii imobilelor de pe strada Corneliu Coposu şi de pe Calea Iuliu Maniu, este posibil ca apa potabilă să fie furnizată la presiune uşor scăzută, aceasta putând să capete şi aspect tulbure. Dacă se constată colorarea apei, recomandăm consumatorilor să nu folosească apa pentru consum sau uz casnic, decât la limpezirea ei
completă, şi să îşi asigure rezerve minime de apă pe perioada executării lucrărilor.
Dat fiind că lucrările se execută la un ansamblu de pe magistrala de apă potabilă, s-a hotărât ca programul de lucru să se desfăşoare fără întrerupere, în schimburi, până la finalizare.
Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Bd. Revoluţiei, Iuliu Maniu, Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.
Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.
Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/ .
Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Date de contact:
Ofiţer de comunicare: Oana Hanţig
Biroul UIP POIM,
Compania de Apă Arad
E-mail: oana.hantig@caarad.ro