Majoritatea PNL&PSD a consilierilor locali nu a asigurat cvorum pentru Alexandru Meszar

La ședința extraordinară a CLM Arad d6 Noiembrie 2020, convocată cu scopul de a permite consilierului local ales Alexandru Meszar să depună jurământul, au fost prezenți numai consilierii USR PLUS și PMP. În lipsa cvorumului, domnul Meszar nu a putut dobândi calitatea de consilier local.
Florin Stana, lider de grup al consilierilor USR PLUS: „Arădenii ne-au mandatat să ne preocupăm de binele municipiului și a celor care locuiesc aici. În prezent, orașul este cu o conducere șchioapă, lipsit de cei doi viceprimari și lipsit de un CLM care să îi aleagă.
Legea nu ne permite să alegem viceprimarii atâta timp cât nu au depus jurământul toți consilierii locali. Astăzi, urma să aibă loc depunerea jurământului de către domnul Alexandru Meszar. Acest lucru nu a mai avut loc, din cauza absenței consilierilor majoritari, ai PNL și PSD.
În consecință, un arădean stimat în comunitate, care s-a remarcat prin eforturi și sacrificii personale, cel care este legat direct de frumoasa poveste a UTA-ei din ultimele sezoane, a fost împiedicat să depună jurământul de consilier. Cele câteva mii de alegători care l-au votat ca membru al Consiliului Local au rămas fără reprezentant.
Acum s-a văzut limpede cine acționează cu adevărat pentru binele arădenilor și cine face jocuri politice. Cerem partidelor care au format această majoritate de conjunctură și care au absentat astăzi, să pună pe primul loc interesul orașului. Traversăm vremuri tulburi, în care
avem nevoie de un executiv complet și de un CLM funcțional.”

Biroul de presă USR Arad