Mihai Fifor : Învățământul românesc continuă să eșueze în derivă!

„Ba “nu este necesară”, ba este un “criteriu obligatoriu” de redeschidere a școlilor, afirmă autoritățile guvernamentale în totală contradicție. La cel mai înalt nivel, declarațiile ministrului Educației, Sorin Câmpeanu și cele ale șefului campaniei de vaccinare,Valeriu Gheorghiță, sunt total contradictorii.
Pe scurt, o putere politică incompetentă, care a administrat prost pandemia și care nu avea cum să gestioneze eficient campania de vaccinare.
Responsabilitatea totală pentru acest dezastru o poartă în totalitate noul Guvern PNL-USR -UDMR, guvernul sărăciei naționale.
Cei care suferă sunt însă elevii, care sunt privați de șansa la educație. O generatie pe cale sa fie compromisă din lipsa accesului corect și la timp la actul de învățământ.
În calitate de cadru didactic cu experiență și de părinte afirm că, din păcate, școala online este un eșec total, un simulacru de educație, inaccesibil oricum pentru multe sute de mii de copii români, care nici
măcar acum, după aproape un an de la declararea oficială a pandemiei, nu au primit tabletele necesare, iar peste 2000 de școli continuă să nu aibă acces la internet.
Cât despre investiții în scolile și așa închise…am putea râde ca de o glumă proastă, dacă nu ar fi pe seama viitorului copiilor nostri”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor.
Biroul de Presă al PSD Arad

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de PSD ARAD. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)