Parcare nouă în Lipova, la PODUL VECHI

❗INFORMARE, privind lucrările derulate de Primăria Orașului Lipova, pentru realizarea unei noi parcări în zona Liceului “Atanasie Marienescu” – Podul Vechi

➡️ 🛣 În cursul zilei de azi, Primăria Orașului Lipova, la inițiativa reprezentanților din conducerea instituției- Florin Fabius PERA – primar și Ioan LĂPADAT – viceprimar, a demarat ample lucrări pentru realizarea unor locuri noi de parcare pe porțiunea de pe strada V.Bugariu, din partea laterală a Liceului “Atanasie Marienescu” Lipova și până la Podul Vechi.

🏗 În prima fază, lucrările vor consta în pregătirea suprafeței, prin îndepărtarea bucății de pământ care se întinde de-a lungul porțiunii de zid din această zonă a digului râului Mureș.

🚘🛣🚙 Odată finalizată această primă etapă, lucrările vor continua cu amenajarea propriu zisă a noilor locuri de parcare pe toata această suprafață, zona menționată fiind una din cele mai aglomerate zone din oraș, prin amplasamentul său.

În urma finalizării complete a noii parcări, vor fi desfășurate acțiuni vizând peisagistica și imaginea zonei. 

🎨 🏞 În acest sens se vor organiza activități de pictură exterioară, prin care tot zidul digului va fi “îmbracat” în cele mai frumoase imagini și reprezentații grafice, care vor evidenția locuri, peisaje și obiective turistice ale Orașului Lipova.

❗Lucrările din această zonă vor aduce pe perioada desfășurării lor, diverse neplăceri și probleme pentru circulația rutieră din zonă. 
 ❗Pe această cale, Primăria Orașului Lipova își cere scuze pentru disconfortul creat, atât pentru pietoni, cât mai ales pentru șoferi și aduce o garanție a faptului că lucrările se vor realiza în cele mai potrivite și sigure condiții și se vor finaliza în cel mai scurt timp posibil.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Lipova. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)