Poliția Locală – accent pe acțiunile de prevenire COVID

Începând din această săptămână, polițiștii locali arădeni cu atribuții de ordine publică desfășoară acțiuni preventive în stații și în mijloacele de transport în comun pentru a determina o mai rigurosă respectare a măsurilor adoptate la nivel național și local în vederea combaterii pandemiei COVID-19.

Prezența echipajelor în locurile cu potențial ridicat de infectare survin ca urmare a creșterii incidenței numărului de infectări, în municipiul Arad.

Polițiștii locali le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție și distanțarea fizică, atât în scopul protejării celor din jur cât și pentru evitarea măsurilor sancționatorii prevăzute de lege. Aceste acțiuni ale patrulelor continuă, fiind planificate atât zonal, cât și pe categorii de activități desfășurate pe domeniul public.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de DGPL Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)