Seturi de unelte puse la dispoziție gratuit arădenilor pentru îngrijirea mormintelor

 Primăria Municipiului Arad prin intermediul SC. Gospodărirea Comunală S.A. vine în sprijinul arădenilor și le pune la dispoziție uneltele de grădinărit necesare pentru îngrijirea locurilor de veci. Începând de săptămâna aceasta seturile de grădinărit sunt disponibile în cimitirele Eternitatea și Pomenirea.  Conducerea societății aflate în subordinea Consiliului Local are în vedere să extindă acest serviciu la nivelul tuturor cimitirelor aflate în administrarea ei. 

Seturile de grădinărit compuse din sapă, cazma, greblă, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare,  pot fi folosite gratuit, în baza unui document de identitate.  Fiecare persoană poate utiliza uneltele respective atât timp cât are nevoie, după care acestea vor fi returnate pentru a permite și altora să le folosească.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)