Taraf Flamenco şi Krstijan Azirovic Orchestra, sâmbătă, la CURTICI!

Comunicat de presă

”PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Primăria orașului Curtici și Asociația Culturală MACAIA sunt încântate să vă prezinte programul concertelor incluse în proiectul “Curtici 55”. Aceste spectacole sunt menite să ofere comunității noastre oportunitatea de a se bucura de experiențe culturale unice și de a promova multiculturalismul și comunicarea interetnică.

În cadrul proiectului Curtici 55, ne bucurăm să anunțăm următoarele concerte ce vor avea loc:

Concert – Taraf Flamenco (România-Argentina), Krstijan Azirovic Orchestra (Serbia) – 15 iulie: Bucurați-vă de o seară plină de ritmuri și sunete exotice. Taraf Flamenco și Krstijan Azirovic Orchestra vă vor purta într-o călătorie muzicală captivantă, aducând o combinație inedită de muzică românească, argentiniană și sârbă.

Concert Taraf Flamenco și Krstijan Azirovic Orchestra, sâmbătă, la CURTICI!

Adună-ți prietenii și familia și vino să te lași purtat de ritmurile pasionale ale Taraf Flamenco și Krstijan Azirovic Orchestra! Două trupe extraordinare care vor transforma seara de sâmbătă într-un adevărat festin muzical!Vino și alătură-te nouă într-o seară magică de sâmbătă, pe 15 iulie, începând cu ora 19:00, la ștrandul termal din Curtici, pentru un concert inedit. Intrarea este liberă!Data: Sâmbătă, 15 iulieOra: 19:00Locație: Ștrandul Termal CurticiIntrarea liberă!

Posted by La Strada TV on Monday, July 10, 2023

Concert Mădălina Pavăl Orchestra (România) – 5 august: Mădălina Pavăl și orchestra sa vă vor încânta cu un concert de excepție, oferindu-vă o varietate de stiluri muzicale și armonii captivante.

Aceste concerte sunt doar o parte din programul amplu de evenimente culturale oferit de proiectul “Curtici 55”. Ne dorim să vă oferim o experiență culturală de calitate și să promovăm diversitatea culturală în comunitatea noastră.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Curtici. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.