272 de TABLETE pentru elevii din Pecica!

În cursul zilei de astăzi au ajuns la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” 272 de tablete repartizate de Inspectoratul Școlar Județean Arad din dispozitivele electrice achiziționate de Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul Programului Național „Școala de Acasă”.
Viceprimarul Miodrag Stanoiov și directorul Daniel Toth le-au preluat, urmând să fie distribuite elevilor pecicani care provin din medii defavorizate, elevilor ai căror familii nu dețin niciun dispozitiv electronic cu conexiune la internet și elevilor care nu dețin în folosință personală un dispozitiv electric cu conexiune la internet.

Tabletele vor fi predate în baza dosarului întocmit de părinți. Mai multe detalii despre procedură și termenul de depunere al dosarului vor fi comunicate în timp util, pe pagina de Facebook a liceului.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Pecica. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)