UAV încheie ultimul modul al unui proiect de educație incluzivă – ETIC

În cadrul proiectului „Educație timpurie incluzivă și de calitate – ETIC”, cod proiect POCU/446/6/22, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, în calitate de Partener a incheiat ultimul modul de formare al cursului EDUCAȚIE TIMPURIE INCLUZIVĂ ȘI DE CALITATE, curs dedicat profesionistilor din invatamantul anteprescolar. Acest program vine în întâmpinarea cerinţelor europene privind dezvoltarea competenţelor personalului didactic în domeniul organizării procesului educațional la vârstele timpurii, fiind axat pe oportunitatea dezvoltării competenţelor cadrelor didactice care predau în învăţământul preşcolar și antepreșcolar.
Este unul dintre primele cursuri acreditate MEN (100 ore) a se desfasura exclusiv in mediul online. Multumim celor 75 de participanti din zona de Vest a Romaniei si nu in ultimul rand celor 19 formatori, fara de care nimic din toate acestea nu s-ar fi putut intampla.
Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Psihologie si Asistenta Sociala va oganiza in continuare si alte serii de formare, detalii pe uav.ro

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de UAV Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)