Abonații Companiei de Apă Arad pot plăti și online factura de apă și de canalizare

Compania de Apă Arad încurajează plata online a facturii de apă și de canalizare. Din luna septembrie, de când este disponibilă această posibilitate de achitare a facturii, numărul abonaților care aleg această modalitate crește constant. 

Pentru plata online, clienții pot accesa: www.caarad.ro iar în colțul dreapta sus vor găsi un link către pagina de plată – PLATA DIRECTA FACTURA. 

Atenție însă! Pentru a achita online factura de apă și de canalizare, trebuie să fie completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. ( dacă abonații nu cunosc aceste informații, le pot obține telefonic la numărul 0257/270843 interior 5 sau 6).  

Clienții trebuie să știe că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora. În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. Dupa apăsarea butonului de plată, clienții vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății.

Pentru plata facturilor online abonații pot accesa și link-ul https://pay.caarad.ro/

Acesta le va  permite să acceseze pagina de plată online a Companiei de Apă Arad.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)