Adunarea generală a judecătorilor la Tribunalul Arad

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

8 ianuarie 2024

COMUNICAT  DE  PRESĂ

          Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi,  8 ianuarie 2024,  s-a desfăşurat şedinţa Adunării generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Arad, pentru discutarea  încetării măsurilor de protest adoptate prin Hotărârea nr.7 din data de 14.12.2023 a Adunării generale a magistraţilor din cadrul Tribunalului Arad, privind amânarea judecări tuturor cauzelor aflate pe rol,  începând  cu data de 15.12.2023, cu excepția cauzelor urgente. 

În urma dezbaterilor ce au avut loc, judecătorii din cadrul Tribunalului Arad au hotărât următoarele:  

1. Cu majoritate, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Arad, a hotărât încetarea măsurilor de protest adoptate prin Hotărârea nr.7 a Adunării generale din data de 14.12.2023 privind amânarea judecării tuturor cauzelor aflate pe rol şi reluarea activităţii de judecată în condiţii normale, începând cu data de 08.01.2024.

Cu deosebită consideraţie, Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad

Preşedinte Virgiliu Flavius Bradin 

lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Tribunalul Arad. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.