Camera de Comerţ Arad anunţă lansarea unor noi serii de cursuri autorizate

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în luna ianuarie 2024 noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

  • Din 9 ianuarie 2024  – manager proiect 
  • Din 18 ianuarie – inspector sănătate şi securitate în muncă
  • Din 29 ianuarie – expert achiziţii publice

Înscrierile sunt în continuare deschise.

“Centrul de formare profesională din cadrul instituţiei a derulat în anul 2023 un amplu program de instruire, fiind organizate 34 de cursuri de formare, la care au participat 629 de cursanţi. Ţinând cont de succesul de care s-au bucurat aceste cursuri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează şi în acest an noi serii de cursuri, care se adresează atât persoanelor fizice interesate în practicarea unor meserii sau specializări, cât și firmelor care doresc să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau în domenii complementare”, a declarat preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Observații

  • La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.
  • Data de începere ale cursurilor pot suporta modificări și se stabilesc în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.
  • Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.
  • Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online. 

Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: carmen.crisan@ccia-arad.ro

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.