Amendat de jandarmi pentru lemnul pe care îl deținea ilegal

În cadrul unei acțiuni desfășurată în zona localității Groși, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Mureș, care oferea spre comercializare material lemnos sub formă de cherestea, fără a deține documente justificative. 

La solicitarea jandarmilor acesta le-a prezentat un aviz de însoțire a mărfurilor, însă în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele înscrise în aviz nu corespundeau cu marfa pe care bărbatul o oferea spre comercializare. În aviz era specificat faptul că, materialul lemnos transportat este lemn de foc.     

În urma măsurătorilor efectuate de către personalul silvic solicitat în sprijin, a rezultat cantitatea de aproximativ șapte metri cubi, material lemnos deținut ilegal, în valoare de aproximativ 5.500 lei. 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat organelor silvice. 

                             Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Jandarmeria Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)