Amenzi în valoare de 11.200 lei aplicate de jandarmii arădeni în minivacanța de Rusalii

Pe toată perioada minivacanței de Rusalii, jandarmii arădeni au acționat, atât independent cât și în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor nelegale și pentru descurajarea activităților care ar fi putut pune în pericol siguranța cetățenilor. 

Astfel, în fiecare zi, peste 100 de jandarmi au fost pregătiți să intervină, atât la solicitările cetățenilor, cât și pentru a preveni și combate infracționalitatea de orice natură și faptele care puteau perturba ordinea și liniștea publică, fiind desfășurate în acest sens, peste 200 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale.

Au fost constatate, atât independent cât și în cooperare cu Poliția, 28 fapte de natură contravențională și 15 fapte de natură infracțională.  

Pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 28 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei.

Jandarmii arădeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru ,,punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” și au acordat sprijin la constatarea a 14 infracțiuni pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Jandarmeria Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)