Arad, 12-13 Iunie: concursul de ciclism șosea Ziridava Road Race, ediția a IV-a

Competiţia este prima Etapă a Cupei României la Ciclism pe 2021 și este organizată de Asociaţia Euromediu și Asociația Județeană de Ciclism Prahova, organizatoare a competitiilor RoadGrandTour, în colaborare cu Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Primăria Comunei Șiria, Primăria Comunei Zăbrani, Consiliul Judeţean Timiş.

Concursul va avea două etape, prima un contratimp individual pe urcare și a doua, o cursă fond de 100 km lungime, dedicate exclusiv cursierelor.

Proba de CONTRATIMP se va desfășura sâmbătă, 12 iunie 2021, de la ora 10.00 în localitatea Șiria, cu startul pe DC 88B, în vecinătatea Mănăstirii Feredeu (de Jos) și finish după 6 km, în Vârful Curcubata.

Proba de FOND se va desfășura duminică, 13 iunie 2021, de la ora 10.00, cu startul din fața Palatului Administrativ din Arad, parcurgând traseul Primăria Arad, Bdul. Decebal, str.Nicolae Bălcescu, str. Eugen Popa, Redutei, Troiei, Pompei, Nicolaus Lenau, după care se parcurge str. Steagului şi apoi pe DJ 682 în direcția Fîntînele, Frumuşeni, Aluniş, până în localitatea Zăbrani, unde se virereaza stânga spre Neudorf până la intersecția cu DJ 691, unde virează pe acesta şi continua până la intersecția cu DJ 682N. 

Cursa rămâne pe DJ 691 spre localitatea Alioş şi apoi prin Maşloc, de unde virează stânga pe DJ 691A spre Remetea Mică până la Charlottenburg unde vor realiza o întoarcere în formă de buclă prin satul circular. De aici concurenții se vor întoarce pe acelasi drum până la sosire, în Sânnicolau Mic, str. Steagului nr. 34

Plutoanele de biciclisti vor fi însoțite de autoturisme marcate și motocicliști cu însemne.

Organizatorii solicită atenție și înțelegere din partea celorlalți participanți la trafic.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Asociația Euromediu ARAD. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)