Curticenii adună semnături pentru rezolvarea problemei cu furnizorul de energie electrică!

Cetățenii din orașul Curtici încearcă să rezolve problemele legate de furnizarea energiei electrice prin strângere de semnături.

Postarea de pe Facebook a primarului Bogdan Ban, din 04.01.2021:

“Așa cum am promis, în această dimineață am așteptat cetățenii din orașul Curtici care sunt nemulțumiți de problemele legate de căderile de tensiune, întreruperile de curent dese și timpii de reparație în caz de avarie din partea ENEL.
Așa cum estimat încă de la bun început, am fost prezenți puțin peste 10 locuitori din orașul nostru…. am discutat despre strângerea de semnături privind elaborarea unor noi sesizări către ENEL, cum de altfel procedăm în fiecare an…. în câteva zile, împreună cu dl. viceprimar Dan Doba și juriștii din cadrul primăriei, vom elabora un formular tip pt strângerea de semnături, care prin intermediul angajaților din primărie, a consilierilor locali și al voluntarilor vom încerca să adunăm cât mai multe semnături în încercarea de a rezolva aceste probleme din localitatea noastră.”

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de PRIMARUL ORAȘULUI CURTICI, BOGDAN BAN. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)