FC Argeș- UTA 4-1

Foto: wikipedia.org

Ciorbă argeșeană cu covrig ”a la Grec(u)” și cu scăriță a lui Dumitru ”afumată” de Malele

FC Argeș- UTA 4-1

Gyuszi Balint s-a prezentat și el la Pitești cu un ” meniu”, acceptat , la prima vedere de toți , noi ăștia care suntem cu UTA. Adică a umplut ceaunul cu cei pe care i-am cerut noi după înfrângerea suferită în fața sibienilor cu o etapă în urmă. Hora, Adi Petre, Peteleu, cei doi ruși blonzi etc. N-a ieșit o ” halelală” ca lumea , nici măcar cu un bogracsi de oaie nu a semănat. Nu aruncăm cu pietre în antrenor ( cel puțin eu), dar nici nu putem să nu ne întrebăm ce se exersează la antrenamente.
Pandemia ne ține afară din stadioane nu numai la meciuri. Altădată mai trăgeam cu ochiul la metodele de antrenament ale antrenorilor care s-au perindat prin curtea ”Bătrânei Doamne” și puteai trage concluzii. În actuala stare, doar ne putem întreba:

  • Oare Balint nu exersează pasa cu latul la antrenamente , pasa la coechipier bineînțeles?
  • Oare Balint nu exersează cu atacanții, șutul la poartă din afara și din interiorul careului advers?
  • Oare Balint îi cere lui Ilie să se întoarcă cu spatele și să să se și aplece la o banală încercare de foarfecă ( destul de jos executată) permițându-i spatelui său încovoiat să-l deruteze pe Iacob?

Se mai pot adăuga întrebările privind așezarea în teren , marcajul apărătorilor la raidurile pe benzi ale adversarilor și multe altele..
Deci, nu cred că antrenorii din staff-ul tehnic nu exersează aceste lucruri. Atunci?

Atunci trecem în domeniul valorii jucătorilor. Înseamnă că nu prea se prinde de ei nimic,

Ieri a cedat și mult lăudata ( pe drept) apărare a UTA-ei. Au cedat și cei doi ruși Slyakov și Modestas, Peteleu a fost ca o fantomă , Ilie ” și-a revenit”, Albu ….
Cu cât ne apropiem de finalul campionatului, scenariu pare identic cu cel trăit de noi, spectatorii, în play-off-ul ligii a doua, atunci când am strâns puternic de buci până am promovat.

Oare Balint va avea parte de aceeași atmosferă ca și atunci?
Treziți-vă și faceți-ne pe noi să dormim liniștiți !

Ioan Hamza