Iepurașul a ajuns și în Parcul Central din Orașul Lipova!

➡️ Pentru ca atmosfera Sfintei Sărbători de Paște să fie resimțită de fiecare locuitor al orașului, reprezentanții Primăriei Lipova au adus în Parcul Mare o pată de culoare, creând un mic spațiu al Iepurașului, un spațiu dedicat în special copiilor, dar nu numai.

➡️ Iepurași, ouă colorate și alte figurine vesele au ajuns astăzi în parcul din Lipova, așteptând vizitatorii, de la cei mai mici până la cei mari, pentru a fi admirate și pentru a face fotografii cu tematică pascală.

➡️ Pentru realizarea acestui spațiu vesel din Parcul Central, Primăria Orașului Lipova s-a bucurat de o colaborare cu reprezentanți ai Clubului Copiilor Lipova, reușind astfel, împreună, să aducă un peisaj de sărbătoare.

➡️ Reprezentanții Primăriei aduc în evidență pe această cale, importanța păstrării intacte a figurinelor instalate pe spațiul din parc, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de contribuția fiecărui cetățean care ajunge acolo.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de Primăria Lipova. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)