Front nou de lucru pentru reţeaua de apă din Arad

Lucrarea, derulată în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, se desfăşoară pe Calea Aurel Vlaicu, între traversarea de cale ferată şi intersecția cu strada Făt Frumos şi prevede echiparea hidraulică a căminului existent şi cuplarea acestuia la reţea.

Pentru această lucrare este necesară o zonă de lucru de 25×4 m, care va ocupa banda 2 de circulaţie de pe sensul de mers către Fortuna, traficul urmând să fie deviat, în dreptul lucrării, pe banda 1.

În această perioadă în municipiu se mai lucrează în intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. I.C. Brătianu , pe strada Sabin Drăgoi şi pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: https://proiecte.caarad.ro/.

Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Date de contact:

Ofiţer de comunicare: Oana Hanţig

Biroul UIP POIM,

Compania de Apă Arad

E-mail: oana.hantig@caarad.ro