Sergiu Bacos, de astăzi, director interimar la Filarmonica Arad

Foto: FaceBook

Rezultatul evaluării managementului de la Filarmonica Arad va fi supus aprobării

Primăria Municipiului Arad face public rezultatul final al evaluării pentru anul 2021 a managementului de la Filarmonica Arad, nota obținută de managerul Doru Orban, fiind de 6.68. Potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură cu modificările și completările ulterioare: ”În cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este nesatisfăcător”.  

Rezultat obținut de managerul Doru Orban în urma evaluării desfășurare în perioada 18.04.2022-16.05.2022, a fost 6,68. Acesta  i-a fost comunicat domnului Orban care în termenul legal, mai exact în 20.05.2022, a contestat procedura evaluării. În 24.05.2022, Comisia de soluționare a contestațiilor  la  procedura de evaluare a managementului de la Filarmonica Arad numită prin HCLM nr. 214/2022 respinge această contestație, considerând-o neîntemeiată.

Potrivit legii, în maxim 24 de ore de la data soluționării contestației, rezulatul final obținut de managerul Filarmonicii Arad, respectiv 6,68,  trebuie aprobat de autoritate, astfel că ordinea de zi a ședinței extraordinare de azi a fost suplimentată cu hotărârea de Consiliu Local prin care se ia act de respingerea contestației domnului Orban și se aprobă rezultatul final al evaluării. Totodată se constată  încetarea de drept a contractului de management. Până la asigurarea prin concurs a managementului instituției, Consiliul Local va numi o conducere interimară. ”, a explicat viceprimarul Ilie Cheșa.

Comunicat PMA

Interimatul este asigurat de instrumentistul Sergiu Bacoş