ISU Arad va avea 3 ambulanțe noi

Foto: ISU Arad

Trei ambulanțe Smurd, tip B2 4×4 VW Furgon, în valoare totală de 1.452.633 lei, au fost achiziționate de Consiliul Județean Arad în luna octombrie 2021. Achiziția a fost făcută în cadrul proiectului ROHU 72 „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și a managementului riscurilor în situații de urgență”, proiect accesat în anul 2019,  în vederea prevenirii și reducerii efectelor negative ale situațiilor de urgență sau ale dezastrelor pe teritoriul județului Arad. Consilierii județeni vor vota majorarea patrimoniului Județului Arad cu valoarea celor trei ambulanțe, predarea lor către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad urmând a se face la data intrării în vigoare a hotărârii CJA. 

„Consiliul Judeţean contribuie din nou la dotarea ISU, de data aceasta cu trei ambulanțe SMURD. Sunt convins că acesta vor suplimenta capacitatea de intervenție în situații de urgență, pentru a reacționa prompt atunci când viața unui om este la limită ”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de CJ Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)