Mihai Fifor: Disperați că se prăbușesc în sondaje, Iohannis și PNL promit orice, ca să-i păcălească încă odată pe români!

Panică mare la PNL! Oamenii s-au săturat de minciuni, de impostură, de hoția și tupeul cu care PNL le-a distrus viața. Duminică 6 decembrie, este Ziua Judecății. Este ziua în care oamenii au efectiv puterea și pot,
prin votul lor, să-i facă să plătească pe Orban, pe Iohannis, pe tot PNL-ul pentru toată suferința și nenorocirile din ultimul an.
„Iohannis anunță redeschiderea piețelor ca și când nu el a dat ordin să se închidă, nu el a refuzat promulgarea legii inițiate de PSD și votată în Parlament care le redeschidea, nu guvernul său a atacat
legea la CCR și astfel a prelungit chinul celor izgoniți din piețe. De ce se tem PNL, Orban și Iohannis nu vor scăpa! Restricțiile aberante, contrare Europei civilizate, precum închidere școlilor și a piețelor,
refuzul absurd de extindere masivă a vaccinării, haosul și moartea din spitale, ascunderea adevărului, prăbușirea economiei, pentru toate PNL trebuie să dea socoteală.
Oricât de trompetă electorală isterică ar deveni Iohannis și oricât ar încerca să deturneze atenția de la dezastrul guvernării sale, PNL nu va scăpa de de furia și de votul românilor! PSD este singura alternativă la haosul și prăbușirea actuale. Doar PSD poate readuce la normal viața oamenilor. Doar PSD are specialiștii cei mai buni capabili să combată pandemia. Doar PSD știe să repornească economia și să aducă dezvoltare. Doar cu PSD românii au siguranța unui trai mai bun“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de PSD ARAD. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)