Noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaș, în fața ultimelor detalii

Foto: CJ Arad

           Noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaș, construit de Consiliul Județean Arad, se află în aceste zile în fața ultimelor detalii, urmând ca, în perioada imediat următoare, noua instituție spitalicească să fie predată oficial de constructor. În acest sens, președintele CJ Arad, Iustin Cionca, a explicat care este stadiul lucrărilor, lucrări care însumate ajung la aproximativ 25 de milioane de lei.

           „Mă bucur să pot spune că noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaș, construit de Consiliul Județean cu fonduri proprii și cu fonduri provenite prin Programul Național de Dezvoltare Locală, se află în fața ultimelor detalii. Practic, în acest moment sunt efectuate ultimele verificări și probe tehnice, în vederea finalizării lucrărilor. În perioada imediat următoare constructorul va preda oficial noua clădire către Consiliul Județean. După ce vom avea această nouă clădire, urmează dotarea acesteia cu aparatură și mobilier de specialitate, apoi procedurile de acreditare și darea în funcțiune. Deși nu depinde numai de noi, putem estima totuși că, anul viitor, noul Spital de Psihiatrie de la Căpâlnaș va fi perfect funcțional”, a explicat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

           Reamintim faptul că acest nou spital va fi unul modern, cu o clădire nouă, compusă din demisol, parter și etaj, respectiv cu o suprafață totală de 5.385 mp. Spitalul va avea 75 de paturi pentru pacienți cu probleme psihiatrice, respectiv o curte ce va fi destinată unor activități recreative specifice.

(lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CJ Arad. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)