Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a vizitat TRIBUNALUL ARAD

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

09.06.2021

COMUNICAT  DE  PRESĂ

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de ieri, 08 iunie 2021, Tribunalul Arad a avut onoarea de a primi vizita de lucru a doamnei judecător Corina Alina Corbu, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În contextul imperativului digitalizării instanţelor din România, doamna judecător Corina Alina Corbu, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însoţită de specialişti în informatică, a vizitat Tribunalul Arad pentru a se documenta, atât cu privire la dosarul electronic, implementat deja la Înalta Curte de Casaţie de Justiţie, cât şi cu privire la alte aplicaţii dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad, în vederea preluării acestora şi la nivelul  Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În cadrul acestei vizite, doamna Preşedinte Corina Alina Corbu a avut şi o întâlnire cu judecătorii din cadrul Tribunalului şi Judecătoriei Arad.

În final, doamna Preşedinte a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a felicitat, atât conducerea Tribunalului Arad, cât şi corpul specialiştilor IT din cadrul acestei instanţe, pentru eforturile şi implicarea în realizarea digitalizării instanţelor judecătoreşti din România.

                                             Cu deosebită consideraţie,

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad

Vicepreşedinte Virgiliu Flavius Bradin

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de TRIBUNALUL ARAD. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)