Ramona Lile „A fost sărbătoarea studenților și  absolvenților UAV”

O zi specială pe care întreaga comunitate academică a marcat-o în cadrul unui eveniment festiv, „Parada Studenților și Absolvenților UAV”, organizat în Parcul Eminescu din Arad. Pentru prima dată au fost prezenți alături de studenți și cei mai tineri membri ai UAV, elevii de la Școala Episcop Ioan Mețianu.

Alături de ei au fost  conducerea UAV, subprefectul Aradului, Doru Sinaci, vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, viceprimarul Aradului, Ilie Cheșa,  Excelența Sa, Florin Trandafir Vasiloni, Consulul General al României la Gyula, Excelența Sale, Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei, prof.univ.dr.  Aurel Dărău, prorector al Universității de Vest „Vasile Goldiș”, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție,  Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției Locale, DGASPC Arad și ai Corpului Experților Contabili Autorizați (CECAR).

Încheierea paradei a fost marcată printr-un moment special cu torțe al militarilor Batalionului 191 Infanterie, colonel, Radu Golescu pe acordurile muzicii militare oferite de Brigada 18 Cercetare- Supraveghere Decebal din Timișoara.

„O seară specială pentru Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, o seară care va rămâne memorabilă pentru noi, pentru cadrele didactice din universitate, studenții care au absolvit anul acesta facultatea și pentru arădenii care au venit să sărbătorească alături de noi.  Universitatea Aurel Vlaicu este universitatea arădenilor, a acestui oraș. Mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi, aici, împreună cu noi”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

lastradatv.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UAV Arad. lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.