Ramona Lile: „Proiect educațional de anvergură al UAV”

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad intră pe piața educațională a învățământului preuniversitar. Ministerul Educației a aprobat autorizarea Școlii „Episcop Ioan Mețianu” înființată de către universitatea de stat din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului. 

Școala va funcționa la parterul clădirii Facultății de Teologie, strada Academia Teologică nr. 9, aproape de Piața Mare, în spațiul în care și-a desfășurat activitatea ciclul primar al Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”. 

„Vom începe din anul școlar 2022-2023 cu clasa pregătitoare. Anul acesta vom investi pentru ca cei mici să se bucure de cele mai bune condiții, de spații de învățământ și recreere adaptate nevoilor lor. Cu siguranță vom oferi program after school cu o bogată ofertă extracurriculară. Ne bucurăm că putem demara acest proiect educațional pentru comunitatea arădeană și suntem convinși că elevii se vor bucura de un învățământ de calitate și de suportul unor dascăli de excepție” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

(www.lastradatv.ro vă oferă comunicatul transmis de UAV Arad. www.lastradatv.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)