Teatrul de Vară la Centrul Cultural Județean Arad!

FOTO: CCJ Arad

Ediţia din acest an a Teatrului de Vară se va desfăşura în perioada 22 iunie – 17 august în curtea Centrului Cultural Judeţean (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16) şi aduce la Arad actori și interpreți de renume ai scenei româneşti. Răzvan Vasilescu, Adriana Trandafir, Silviu Biriș, Corina Dănilă, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț sau Nicu Alifantis & Zan sunt doar o parte dintre cei care vor urca pe scena Teatrului de vară în această stagiune, care se anunță a fi una de excepție.

Prețul biletului rămâne, la fel ca în anii trecuți, 5 lei.

PROMO: Festivalul Bucuriei

PROGRAM:

22 iunie, ora 20.00

Necăsătoria

Regia: George Constantinescu

Distribuția: Ariadna Elena Șeulean, Theodor Costache

Necăsătoria este piesa perfectă pentru cei căsătoriți, cei care vor să se căsătorească, cei care nu vor să se căsătorească, cei care s-au gândit să se căsătorească, cei care știu un cuplu căsătorit, cei care știu pe cineva care nu trebuia să se căsătorească și pentru toți ceilalți.

29 iunie, ora 20.00

One-Man Show

Răzvan Vasilescu – Era OK și la 60

Îndrăgitul actor Răzvan Vasilescu ne povestește cu umor și ironie despre cum i s-a schimbat perspectiva asupra vieții odată cu înaintarea în vârstă. Atitudinea relaxată și sinceritatea cu care face “haz de necaz”, transformă experiența vizionării acestui spectacol într-o lecție de viață, pusă în scenă cu măiestrie de actorul Răzvan Vasilescu.

6 iulie, ora 20.00

Ultimul Don Juan

Regia: Teodora Petre

Distribuția: Ionel Mihăilescu, Aida Economu, Alexandru Chindriș

Spectacolul – o comedie romantică – reprezintă o remarcabilă întâlnire între generații, între Ionel Mihăilescu, unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Aida Economu, cunoscută publicului larg datorită rolurilor sale de pe micile și marile ecrane, dar și din teatru, și Alexandru Chindriș, un tânăr actor aflat în plină ascensiune.

13 iulie, ora 20.00

Scandal în familie

Regia: Răzvan Săvescu

Distribuția: Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Alexandra Apetrei, Andreea Mateiu, Andrei Mateiu, Răzvan Oprea

O farsă sălbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final. Asta ne promit actorii din distribuția acestei comedii savuroase, regizate de Răzvan Săvescu.

20 iulie, ora 20.00

Familia Tărăboi

Regia: Ștefan Ruxanda

Distribuția: Silviu Biriș, Corina Dănilă, Doina Antohi, Ștefan Ruxanda

Ne ținem de șotii. Silviu Biriș, Corina Dănilă, Doina Antohi și Ștefan Ruxanda. Vă invităm în vizită la Familia Tărăboi! Imaginează-ți că ești la o perecere (de modă veche) în care se găsesc unii să povestească cele mai haioase situații. Cum se termină tot? Vom vedea…

27 iulie, ora 20.00

Concert – Nicu Alifantis & ZAN

3 august, ora 20.00

Prenumele

Regia: Răzvan Săvescu

Distribuția: Mihai Călin, Paula Chirilă, Claudiu Bleonț, Ecaterina Ladin, Leonid Doni

Vincent, un agent mobiliar de succes si în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate. Soția sa Anna, specialistă în modă, si prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl insotesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor.

10 august, ora 20.00

Incident la graniță

Regia: George Dogaru

Distribuția: Doina Antohi, Pavel Bârsan, Andrei Mateiu

Arthur și iubita sa, Olivia, se trezesc în situația în care un grănicer împarte parcul (și banca pe care stăteau) în două, trasând noua graniță exact printre ei. Se pomenesc, așadar, în două țări diferite, în război una cu cealaltă, fără posibilitatea de a trece granița și de a se reuni. Cum ne separă unii de alții și cum ne afectează viața niște linii imaginare?

17 august, ora 20.00

Barza domnului ministru

Regia: Lucian Iancu

Distribuția: Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru, Gabriel Fătu

O comedie de excepție, cu o distribuție pe măsură, „Barza domnului ministru” este o adaptare dupa populara comedie franțuzească a lui André Roussin, iar replicile, încurcăturile în care intră personajele și situațiile neprevăzute sunt teribil de amuzante! 

Comunicat CCJ Arad